Παρουσία του Αξιότιμου Πρωθυπουργού της χώρας μας, είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να εγκαινιάσουμε την ολοκλήρωση της υλοποίησης και την έναρξη λειτουργίας τριών έργων.

-Την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης

-Την κατασκευή του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων και

-Την αποκατάσταση του χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο έργο μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας, το μεγαλύτερο τεχνικό που υλοποιήθηκε στα χωρικά όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το οποίο εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, η οποία μάλιστα είχε και την ευθύνη επίβλεψής του.

Πλέον δε χωρά καμία δικαιολογία στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα απορρίμματα. Η ολοκλήρωση του εν λόγω έργου αποτελεί μια βασική παράμετρο για τη μετάβαση σε μια πράσινη και βιώσιμη οικονομία, η οποία αποτελεί προτεραιότητά μας, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής χιλιάδων συμπολιτών και συμβάλλοντας στην οικονομική ελάφρυνση των δημοτών και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με τις έξυπνες, καινοτόμες και βιώσιμες τεχνολογικές λύσεις για την αξιοποίηση των αποβλήτων και με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, οδηγούμαστε στην επίτευξη των στόχων μας για τη μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία.

Μια προσέγγιση που πρέπει να γίνει τρόπος ζωής!

One thought on “Εγκαινια Μοναδας Επεξεργασιας Συμμεικτων Αστικων και Προδιαλεγμενων Οργανικων Αποβλητων (ΜΕΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *