Για τους «μύθους και τις αλήθειες» γύρω από την υποψηφιότητά του, συζητήσαμε σήμερα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, επικεφαλής του συνδυασμού Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ Γιάννη Ζαμπούκη.
Γιατί μιλά για σκόπιμη «παρερμηνεία», από κάποιους, των δηλώσεών του για το θέμα της εξόρυξης χρυσού; Ποια είναι τελικά η προσωπική του θέση για το ζήτημα αυτό;
Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο θα γίνει «μόνο εφόσον συνεχιστεί η απαξίωσή της και μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι να κάνουμε ένα restart στην υπηρεσία».
Ακόμη, απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν «λαγό του Λαμπάκη» και «απολιτίκ» και αναφέρεται στη «νέα αστική ατζέντα» για τον σχεδιασμό των νέων πόλεων, με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την αντιμετώπιση των ανισοτήτων.
Μιλά για μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της παράταξης, που καταγράφει μέσω φορητής κάμερας τα τεράστια προβλήματα προσβασιμότητας στην πόλη μας, ένα υλικό που θα παρουσιαστεί σε σχετική εκδήλωση τις επόμενες μέρες.
Τέλος, αναφέρεται στην πρόταση του συνδυασμού για τους δημόσιους χώρους και τα καταστήματα εστίασης, αλλά και για την χρήση της τεχνολογίας για την επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *